El Bages a qualsevol lloc a qualsevol hora el diari digital de Manresa i del Bages
ELS ATLETES DE CASA NOSTRE ACONSEGUEIXEN DEIXAR PETJADA EN EL CROS DE GRANOLLERS
CINC PODIS PER ELS ATLETES DE CA MANRESA I UNA EXCEL.LENT ACTUACIO GLOBAL DELS ATLETES BAGENCS en el “40è Cros Internacional de Granollers”
 
L’atleta promesa DAVID MARTINEZ (CA Manresa) i MERITXELL CALDUCH (FCB) han estat els dos millors atletes bagencs en aquest “40è Cros Internacional de Granollers” cel.lebrat avui a la capital del Vallès Oriental.
DAVID MARTINEZ ha estat el clar i merescut guanyador en la cursa promesa (10000 metres) desprès d’una lluita durant les dues primeres voltes al circuit, de les quatre de que constava la cursa, amb VICTOR MONTANER –guanyador de la darrera Jean Bouin i un dels millors atletes estatals de la nova fornada-, fins que a l’inici de la tercera MARTINEZ ha imposat un ritme mes exigent, posant metres de distància entre ell i MONTANER. Finalment, MONTANER ha abandonat al final de la tercera volta. MARTINEZ ha arribat a meta amb mes de 150 metres de diferencia sobre el segon classificat, l’atleta santvicentí del FCBarcelona ROGER CAMPOY, que tambè ha fet una gran cursa.
 
En la cursa internacional femenina, sobre una distància de 6500 metres, l’anglesa STEPHANIA TWELL  (20’37”)–recent campiona d’Europa junior- ha estat la guanyadora amb un excel.lent esforç final, sobre l’atleta d’Eritrea i favorita de la carrera NEBRAT HABTEMARIAN (20’41”). En la tercera posició de podi, ha estat la primera espanyola, l’atleta MIRIAM ORTIZ (21’21”). En quarta posició ha arribat l’atleta de marroq KENZA WHABI (21’41”). La manresana MERITXELL CALDUCH (FCBarcelona) ha tingut una  brillant actuació asolint la 5ena posició final amb 21’47”, com a segona atleta estatal, deixant darrera seu rivals del nivells de les kenyanes REGINA CHEROTICH (6ena amb 21’51”) i CRISTINE CHEPKEMEI (7ena amb 21’55”).
L’atleta de CA Manresa EVA IGLESIAS ha estat 14ena amb 23’51”.
 
En la categoría promesa, la navassenca ALBA MARTINEZ ha estat 3era, desprès de llegir molt be la cursa i saber dosificar el seu esforç, que finalment li ha donat com a premi aquesta tercera posició. La cursa ha estat guanyada per NURIA PUIG (22’24”), segona ha estat LIDIA RODRIGUEZ (23’42”), i MARTINEZ ha ocupat la tercera plaça amb 24’00”, molt ben secundada per la manresana ANNA VILARÓ (CAM) que ha estat 4ta amb 24’06”.   
 
La gironellenca de l’Entitat EKHIÑE OTAOLA  (14’46”) ha demostrat el seu excel.lent estat de forma, aconseguint una excel.lent segona posició en la cursa juvenil (4000m). La cursa ha estat dominada per l’atleta reusenca NURIA GIL (13’47”). La tercera posició del podi l’ha ocupat SONIA MAÑAS (14’50”).
 
L’atleta magrebí ABDELKABIR ZAROUAL (CA Manresa) ha estat 2on classificat en la cursa juvenil amb un temps de 19’04”, nomès superat per l’atleta de FCBarcelona FRANCISCO ROLDAN (18’50”).
 
L’atleta junior ANNA VALLHONESTA (14’41”) ha ocupat el segon graó del podi en la carrera junior que constava de 4000 metres.
 
En la cursa internacional masculina (10000 metres), han pres part tres atletes de CA MANRESA: ABEL AVILA (31’51”), GUILLEM FERNANDEZ (31’56”) i IGNASI AVILA (32’09”) han tingut una meritoria actuació en una cursa dominada totalment per els atletes de Kènya.
 
Amb aquestes excel.lents actuacions, DAVID MARTINEZ, ALBA MARTINEZ, EKHIÑE OTAOLA, ANNA VALLHONESTA  i ABDELKABIR ZAROUAL s’han guanyat la sel.lecció que representarà a Catalunya en el Cros Internacional de Elgoibar que es cel.lebrarà el proper 14 de gener. ANNA VILARÓ amb la seva bona actuació d’avui, te moles numeros de poder entrar en la sel.lecció per aquest compromis que te la Federació Catalana aquest proper gener.
 
Per altra banda, destacar dos podis mes d’aquest cap de setmana, aconseguits per atletes de CA MANRESA en altres fronts competitius. Ahir, en la “II Milla Nadalenca” cel.lebrada ahir a Sant Vicenç de Castellet, l’atleta de CA MANRESA ORIOL SELLARES va aconseguir una bona segona posició absoluta, amb un temps de 4’38”.
 
I tambè ahir, a Puerto Santa Maria (Càdis), l’atleta RAFAEL ALMODOVAR  (CA Manresa) va quedar en  una excel.lent 2na posició en el “Cros Diputación Los Toruños”.
 
En l’apartat de pista, i dins la tercera jornada de la Lliga de Promoció cel.lebrada dissabte en el Complexe Esportiu de l’Hospitalet Nord, l’atleta cadet ALBERT BABÍ va guanyar la prova dels 600 metres amb uns brillantissims 1’24”5 (mmp), alhora representa millor marca espanyola de la categoría en la pesent temporada. Amb aquest excel.lent registre, BABÍ es perfila com un candidat a l’or per el Nacional cadet de València.
 
A Vilanova, en la “ 18ena Mitja Marató de Vilanova”, la manresana MONTSERRAT CUTRINA (CAM)  va fer 1h50’56” (mmp).
 
Vuit podis, i una excel.lent imatge la donada aquest cap de setmana per els atletes de CA MANRESA.
Data de publicació: 18/12/2006