El Bages a qualsevol lloc a qualsevol hora el diari digital de Manresa i del Bages
La representaciˇ de CA MANRESA aconsegueix posicions de podi en els tres fronts de competiciˇ d'aquest cap de setmana.
Quatre vict˛ries, un segon lloc i una tercera posiciˇ son les sis posicions de podi aconseguides aquest diumenge per els atletes del CAM.
Imatge Manresa
En el "XXIV Cros de Sant Hilari Sacalm", l'atleta de Balsareny GUILLEM FERNANDEZ ha guanyat en la categoria promesa, molt ben secundat per el seu company de Club ORIOL SELLARES, que ha estat qui ha ocupat el tercer graˇ del podi en aquesta categoria. FERNANDEZ ha guanyat la cursa de cros curt promesa que constava de 4080 metres amb un temps de 13'17".
 
En el "24Ŕ Cros de Vilaseca" SERGI FERRET ha estat el guanyador en la categoria junior en fer els 5000 metres de la cursa amb un temps de 18'13".
En la cursa gran, i dins la categoria promesa, DAVID MARTINEZ ha estat segon (7Ŕ absolut) amb 29'15" desprŔs de correr els 8500 metres de cursa, a 36 segons del guanyador, l'internacional VICTOR MONTANER (28'39").
 
I en el "VII Cros Ciutat de Gavß" s'ha viscut dues vict˛ries manresanes, a cÓrrec del juvenil ABDELKABIR ZAROUAL i de la junior ANNA VALLHONESTA.
 
Tanmateix, aquest gran comportament dels atletes de l'Entitat s'ha vist acompanyat per dos podis mes d'atletes que pertanyen al grup d'entrenament de fons de Manresa, com son el de la manresana MERITXELL CALDUCH (FCB) que ha estat segona en la cursa absoluta del "24Ŕ Cros de Vilaseca" per darrera de la guanyadora ISABEL EIZMENDI (Associaciˇ blanca i blava), i la tercera posiciˇ absoluta aconseguida per ANNA BOV╔ (FCB) en dura lluita en els darrers metres amb l'atleta anglesa LOUIS BROWM.
Data de publicació: 14/11/2006